Ecolab Headquarters

Photo Credit: Travis Raida - Staging Concepts
Project Overview
Location: St. Paul, MN
Customer: Ecolab

We recently completed one of the most custom projects we’ve ever done. Instead of altering the size or shape of a platform or seating riser, we were asked to engineer custom rotating doors with glass infills that would be installed at Ecolab headquarters in St. Paul, MN.

The purpose of these specially designed doors was to darken the room and easily switch its functionality between a cafeteria and presentation hall. Its overall intent was to be an aesthetically appealing, easily transformative wall.

We worked with McGough Construction Company to complete and install 13 aluminum, rotating doors – all of which included custom glass infills, courtesy of 3Form.

The unique design and engineering behind the new doors at Ecolab showcases our ability to tackle just about any custom request, regardless of the need or venue.