Uplift Bring Belmont Hill School’s Theater to New Level

  • Belmont Hill School Photo 1
  • Belmont Hill School Photo 2
  • Belmont Hill School Photo 3
Photo Credit: Windover Construction
Project Overview
Location: Belmont, MA
Customer: Windover Construction

To allow for both a stage extension and expanded seating area, 12 Uplift stages were installed at Belmont Hill School’s theater. The Uplifts were installed in the orchestra pit area in front of the main stage.

For a unique installation, the Uplifts were custom designed and built to fit into the exact space available in the theater. Plus, each surface included a custom finish to match the surrounding area.

The efficiency of the single operation Uplift is convenient for Belmont because staff is limited, and frequent changeovers are needed in the space. Now with the Uplifts, one person can conveniently transition the Uplifts to operate as a stage extension to a seating expansion.

Click here for a printer friendly version.